Prijsuitreiking 2015

Prijsuitreiking Dutch Golden Classic 2015
De voorzitter Antoon vd Burg opende de bijeenkomst met een welkom en gaf enig inzicht in het verloop van dit evenement door een link te leggen tussen de gekochte duiven en de behaalde prijzen. Dat bleekt in uitstekend evenwicht te zijn want in de samenspelen was de verdelking als volgt; Samenspel Groot Rotterdam 28 duiven gekocht en 9 prijzen, samenspel Hoekse Waard met 41 duiven gekocht en 12 behaalde prijzen en Drechtsteden 118 duiven gekocht en 23 prijzen.Van de 235 verkochte duiven wisten er 83 prijs te vliegen op één van de 4 vluchten een prijs te vliegen. Opvallend was dat veel prijzen gewonnen zijn door regionale inzenders. De eerste Belgische duif was van de fam.Beartsoen uit Brasschaat op de 8e plek.

Prijswinnaars Midfond 2015
Nieuw dit jaar was dat op iedere midfond vlucht een prijs van € 100,- gewonnen kon worden met duiven die in 2014 hadden deelgenomen aan de Dutch Golden Classic 2014. Prijswinnaars zijn Joh Timmer uit Hardinxveld-G.Dam(2x), J.J.Schelling uit Mookhoek(2X), Kees Bosua uit Dordrecht,A de Jager uit Giessenburg en Comb Romein-Klein uit Rotterdam.

2015 prijswinnaars 1

Prijswinnaars Midfond 2015

Prijswinnaars Finalevlucht Morlincourt

Prijswinnaars Finalevlucht Morlincourt

 

 

 

 

 

 

Prijswinnaars Dutch Golden Classic 2015
Duifkampioen over de 4 vluchten in 2015, als eerste is geeindigd Pieter Timmer uit Hardinxveld-G.Dam met een duif gekweekt door Antoon vd Burg, als 2de is geeindigd Rokus Bakker uit Streefkerk met een duif van M&B de Kok uit Rotterdam, als 3de is geeindigd Comb V Gelder/Broer met een duif gekweekt door fam. Baertsoen uit Brasschaart, 4de Jan Eskes uit Streefkerk met een duif van Gebr v Oort uit Klaaswaal en als 5de Piet Mast uit Heinenoord met een duif gekweekt door Bas Reijerkerk uit Maasdam.

Nog enkele prijswinnaars

Nog enkele prijswinnaars

Nog meer prijswinnaars

Nog meer prijswinnaars

 

 

 

 

 

 

 

Finalevlucht Morlincourt
Ook hier is Pieter Timmer uit Hardinxveld-G.Dam met een duif gekweekt door Antoon vd Burg de winnaar, 2de is geeindigd Gero Dijk uit Alblasserdam met een duif gekweekt door Kees Bosua uit Dordrecht en als 3de is Kees Bosua geeindigd met een duif kgekweekt door B.OOyen uit Dordrecht, deze 6 liefhebbers mochten met elkaar € 9000,- verdelen bij heren zat er begrijpelijker wijs de stemming er aardig in.

Voor de laatste prijsduif was er ook nog een horloge te winnen. Onder andere voor HP v Wijngaarden en Piet Mast en Antoon vd Burg

Zo werden de prijswinnaars van de Dutch Golden Classic 2015 op een leuke manier in het zonnetje gezet en konden de 60 prijswinnaars allemaal door hen gewonnen bedrag ophalen met bijbehorende stamkaarten met eigendomsbewijs van hun gekochte duif.

Dutch Golden Classic 2016
Met mededeling dat ook in 2016 deze succesvolle happening weer gehouden kan worden kwam er een einde aan dit festival. Houdt de 4 zaterdagen in Maart 2016 vrij om volgend jaar kans te maken op één van de vele prijzen.

Winnaars laatste prijsduif

Winnaars laatste prijsduif

Belangstellenden

Belangstellenden

2015 belangstellenden

Belangstellenden